József napja van. | 2024.03.19

Fidesz: a baloldal nem hajlandó megvédeni a magyar embereket

2016-02-05 16:40:00

 A Fidesz szerint a baloldal nem hajlandó megvédeni a magyar embereket, a nagyobbik kormánypárt viszont ezzel ellentétesen akar cselekedni, és a jövő heti frakcióülésén megvizsgálja, hogy milyen döntések, intézkedések szükségesek a mindennapok biztonságának megvédéséhez.

    Tóbiás József, az MSZP elnöke korábban Orbán Viktor miniszterelnök rádióinterjújára reagálva felszólította a kormányfőt, hogy fejezze be a baloldalról szóló hazudozást és kijelentette: az MSZP alakulása óta elkötelezett a magyar emberek biztonsága mellett.
    Erre reagálva a Fidesz arról tájékoztatta az MTI-t, hogy álláspontjuk szerint a baloldal nem támogatta a bevándorlás szabályainak szigorítását, a határzár építését, a rendőrök, katonák határra küldését és a kormány újabb javaslatát is elvetik.
    "A bevándorláspárti baloldal soha nem a magyar emberek mellé áll, hanem a bevándorlók és terroristák mellé, mindig alábecsüli a veszélyt és most is szembefordul az emberek biztonság iránti jogos igényével" - olvasható a Fidesz közleményében.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány