Gedeon napja van. | 2024.03.28

Óriási képeslapfal készül Miskolcon

2016-01-30 13:59:52

 

Különleges akcióra buzdítja a Miskolcra látogatókat a város turisztikai szervezete, amely egy óriási képeslapfal felállítását tervezi - közölte a Midmar Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft. az MTI-vel.

 

    A turisztikai társaság tájékoztatása szerint a Miskolcra érkezőket arra kérik, hogy saját településükről hozzanak magukkal képeslapokat, azokra írják le a városban eltöltött napokról szóló élményeiket, majd adják át a tourinform irodában vagy az infopontokon, cserébe pedig ajándékba kapnak egy általuk választott miskolci képeslapot a turisztikai szervezettől, hogy azon élményeiket az ismerőseikkel is meg tudják osztani. 
    A turisztikai szervezet ezen a hétvégén, a miskolci kocsonya farsang ideje alatt kezdte el gyűjteni a képeslapokat, és a tervek szerint az ezekből összeálló képeslapfalat júniusban állítják fel, ugyanakkor a képeslapok gyűjtése egész évben zajlik.
    Mint írták: Magyarország legnagyobb "offline turisztikai social média csatornája" születhet meg Miskolcon, amely - az online társaikkal ellentétben - évtizedekre, évszázadokra megőrzi majd a miskolci élményeket.