Gedeon napja van. | 2024.03.28

Fejlesztette internetes portálját a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara

2015-12-23 19:05:47

 

Lezárult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) portáljának fejlesztése, a 471 millió forintos informatikai projekthez 50 százalékos támogatást, mintegy 235 millió forint uniós forrást nyert el a kamara a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében.

 

    A NAK szerdai tájékoztatása szerint a támogatásból megvásárolt berendezéseket üzembe helyezték, és kialakították a rendszer működéséhez szükséges környezetet.
    Az új portál alkalmas arra is, hogy a kamarai tagok  kapcsolatba lépjenek a testülettel, feltehetik kérdéseiket, testreszabott információkat érhetnek el, valamint elvégezhetik a szolgáltatásokhoz kapcsolódó adminisztratív feladatokat.
    A mintegy 360 ezer fős kamarai tagság kiszolgálását a személyes tartalomszolgáltatásra is alkalmas ügyfélszolgálati rendszer biztosítja. Az ügyfélkapcsolati modul a nyilvántartási funkciók mellett adatokkal és információkkal szolgálja ki a portált, támogatja a kamarai szolgáltatások eljuttatását a tagsághoz, fogadja a tagok visszajelzéseit. Segíti emellett a kamarai tagok megszólítását kommunikációs kampányokkal, valamint a szolgáltatások nyomon követését.
    Az informatikai fejlesztési és bevezetési feladatokat az AB Consulting Zrt. végezte - olvasható a közleményben.