Gedeon napja van. | 2024.03.28

Jótékonyság-élelem Csepelen folytatódik az Ökumenikus Segélyszervezet ételosztása

2015-12-20 15:34:50

 

Csepelen folytatódik hétfőtől az Ökumenikus Segélyszervezet adventi-karácsonyi ételosztása - tájékoztatta a szervezet vasárnap az MTI-t.

    A karitatív szervezet szerdáig naponta ezer adag melegételt porcióz ki a XXI. kerületi Kossuth Lajos utca 138-148. közötti lakótömbbel szemközti területen hajléktalanoknak és rossz szociális körülmények között élő családoknak.
    A szeretetvendégség feldíszített, fűtött sátorban, karácsonyi zenével is várja a rászorulókat - írták a közleményben.
    Az Ökumenikus Segélyszervezet december 18-án kezdte meg hagyományos ünnepi ételosztását Budapesten. Péntektől vasárnapig a IX. kerületi Vágóhíd utca 13. melletti parkolóban várták a szervezet munkatársai, önkéntesei és támogatók a rászorulókat, a Pensio Minőségi Közétkeztetés Kft. által biztosított ételadagok osztásába közéleti személyiségek is bekapcsolódtak, illetve bekapcsolódnak.
    A fővárosi ételosztás kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. országos adventi pénzadománygyűjtéséhez. A segélyszervezet ünnepi akcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni - olvasható a közleményben.