Gedeon napja van. | 2024.03.28

Lezárt ügyek: Mezőkeresztesi emberölés

2015-12-15 12:30:02
A rendőrség vádemelési javaslattal élt egy férfival és fiatalkorú társával szemben, akik a megalapozott gyanú szerint mezőkeresztesi házában megöltek egy idős férfit.

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást F. József 36 éves mezőkeresztesi lakossal és 17 éves fiatalkorú társával szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. január 12-én 19 óra előtti időben mezőkeresztesi házában olyan súlyosan bántalmaztak egy 66 éves férfit, hogy a helyszínen elhalálozott.

 

Az ügyben bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök a bejelentéstől számított két órán belül mindkét elkövetőt elfogták.

 

Az előzetes letartóztatásba helyezett terheltekkel szemben folytatott nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya 2015. december 14-én vádemelési javaslattal lezárta és az iratokat megküldte az illetékes járási ügyészségnek.