Andrea napja van. | 2024.04.18

Több helyen a hétvégén is 10 fok körül alakul a hőmérséklet

2015-12-10 14:17:10

 

A következő napokban sem várható nagy havazás. A leghidegebb órákban lehetnek mínuszok, és néhol napközben is csak pár fokot melegszik a levegő, de több helyen akár 10 Celsius-fok is lehet a hétvégén - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

 

    Pénteken főként északnyugaton hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, másutt többnyire erősen felhős, párás marad az idő. Számottevő csapadék nem várható, legfeljebb néhol lehet szitálás. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 3 fok között várható, a legmagasabb hőmérséklet plusz 2-8 fok között alakul.
    Szombatra virradó éjjel elsősorban a kevésbé felhős dél-dunántúli és a dél-alföldi régióban képződik köd, ami napközben lassan oszlik fel. A felhősebb északkeleti megyékben egy-egy zápor kialakulhat. A minimumhőmérséklet mínusz 5 és plus 2 fok között valószínű. Napközben plusz 4-10 fokig melegszik a levegő.
    Vasárnap változóan felhős lesz az ég, délelőtt több, délutántól egyre kevesebb felhővel. Csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban mínusz 5 és plusz 2 fok között alakul a hőmérséklet. A nappali maximumok várhatóan plusz 4-10 fok között alakulnak - olvasható az előrejelzésben.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány