Auguszta napja van. | 2024.03.29

Okosórát mutatott be a TAG Heuer svájci luxusóra-készítő vállalat

2015-11-09 17:33:43

 

Az Intel Atom processzorára és a Google Android Wear technológiájára épülő okosórát mutatott be "Connected" néven a TAG Heuer svájci luxusóra-készítő vállalat - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a TAG Heuer médiapartnere.

 

    A svájci óragyártás hagyományait a számítástechnika által nyújtott intelligenciával és sokrétű csatlakoztatási lehetőséggel kombináló Connected okosórát az LVMH (Moët Hennessy Louis Vuitton SE) európai luxuscikk forgalmazó konszern New York-i központjában, az LVMH Toronyban mutatta be Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója, az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke, valamint Brian Krzanich, az Intel Corporation vezérigazgatója és David Singleton, a Google Android Wear műszaki igazgatója.
    Az Intel innovatív technológiájával optimalizált teljesítményű okosóra egy sor csatlakoztatási lehetőséget kínál, beleértve az internetes audió-műsorszórás fogadását, valamint Bluetooth és Wi-Fi csatlakozást. A viselhető luxus-okoskészülék emellett az Android Wear operációs rendszer teljes funkciókészletét is a felhasználó rendelkezésére bocsátja.
    A legújabb generációs lítium akkumulátorok egész napos használatot biztosítanak a TAG Heuer Connected okosórának. Az ötvözetlen titánból készült vízálló kialakítású házban 46 milliméter átmérőjű zafírkristály érintőképernyővel rendelkező okosóra vezérlését forgatható korona és a Google hangutasításos technológiája végzi.