Auguszta napja van. | 2024.03.29

A Megyei Fidesz Női tagozata adománygyűjtést szervez

2015-10-30 14:34:47

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fidesz Női tagozata „Mikulás Adománygyűjtő Akció” néven jótékonysági felhívást tesz közzé a megye választókerületeiben.

Az akció részleteit Pelczné dr. Gáll Ildikó, a Fidesz Női tagozatának országos elnöke és Bánné dr. Gál Boglárka, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fidesz Női tagozatának elnöke egy sajtótájékoztató keretein belül ismertették.

Az akció során a 7 választókerületben külön-külön keretek között kerül megszervezésre az adománygyűjtés.
Elsősorban meleg ruhákat, tartós élelmiszereket, játékokat és könyveket lehet felajánlani, amik aztán a Női tagozat önkéntesei és megyei vezetői által kerülnek átadásra az érintett szociális és oktatási intézményekben (iskolák, óvodák, idősek otthonai stb…).

A cél, hogy a karácsony közeledtével minden arra rászoruló helyre elkerülhessenek az adományok.

A Fidesz Női tagozata fontosnak tartja felhívni a figyelmet a szegénység és kiszolgáltatottság állapotába kényszerült gyermekek és idősek helyzetére, hiszen habár minden segítség és adomány számít, a probléma végső megoldásához szélesebb társadalmi összefogásra van szükség. Az ünnepek alatt számos kisgyermeknek és időskorú embertársunknak szembe kell néznie a nélkülözéssel vagy magánnyal. Ezért is lényeges, hogy egy-egy ajándékkal az ő mikulásukat is szebbé tegyük.

A sajtótájékoztatóm részt vettek a választókerületi elnökök is

A felajánlók Bánné dr. Gál Boglárkán, a Fidesz Női tagozatának BAZ megyei elnökén keresztül vehetik fel a kapcsolatot saját választókerületük kontaktszemélyeivel, akik minden segítséget megadnak majd ahhoz, hogy az adományok a megfelelő helyre kerülhessenek.

Az akció november 30-án zárul.

December 4-én (pénteken) 7 különböző időpontban kerül sor az ajándékok ünnepélyes átadására.
További információkért és kapcsolatfelvételért a 0620/500-4690-es telefonszámot lehet igénybe venni.