Rudolf napja van. | 2024.04.17

Offline programok is várják az érdeklődőket az ELTE online állásbörzéjén

2015-10-27 07:10:57

 

Hatodik alkalommal rendezik meg november 3-5. között az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) virtuális állásbörzéjét, amely ezúttal az online térből kilépve, az egyetem Múzeum körúti kampuszán offline programokkal is várja az érdeklődőket.  

 

    A felsőoktatási intézmény MTI-hez eljuttatott tájékoztatója szerint az allasborze.elte.hu weboldal három napra online kiállító térré változik, ahol több mint 60 standon olyan neves cégek hirdetik meg betöltésre váró pozícióikat, mint az Ernst & Young, a TATA Consultancy Services, a GE, a Deloitte, a Tigra vagy a Loxon.    
    A Múzeum körúton eközben a Forbes magazin újságírója, a Parapark kreátora és a Miutcánk.hu ötletgazdája vall munkáról, álláskeresésről, bemutatkoznak olyan tehetséges fiatalok, akik valaha az ELTE-ről indultak, de azóta sikeres karriert futottak be. Az ELTE Karrierközpont szakemberei a rendezvény teljes ideje alatt online önéletrajz-ellenőrzéssel segítenek növelni a jelentkezők esélyeit az álláskeresési versenyben - írták.
    A részletes program az ELTE Karrierközpont honlapján, illetve Facebook-oldalán érhető el. Az online börze és a Múzeum körúti programok is ingyenesen, de regisztrációhoz kötötten látogathatók.