Vilhelmina napja van. | 2021.09.19 | MNB középárfolyam:

Fidesz: Gyurcsányék ugyanúgy fenyegetik az embereket, ahogy tizenöt éve

2021-09-15 14:32:42

Gyurcsányék ugyanúgy fenyegetik az embereket, ahogy 15 éve - közölte a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szerdán az MTI-vel.

    A nagyobbik kormánypárt közleményében arra reagált, hogy Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció ellenzéki előválasztási miniszterelnök-jelöltje szerdán online sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy pártoktól teljesen független közigazgatásra van szükség.
    A Fidesz azt írta: Gyurcsányék naponta fenyegetik mindazokat, akik nekik nem tetszenek.
    "Fenyegetik a kormánytisztviselőket, hivatali tisztviselőket, rendőröket, bírókat, ügyészeket, újságírókat azzal, hogy ha a baloldal hatalomra jutna, akkor eltakarítanák őket" - tették hozzá.
    A közlemény megfogalmazása szerint "azt is tudjuk, hogy nem csak a fenyegetésig képesek elmenni, 15 évvel ezelőtt, az őszödi beszéd kiszivárgása után vízágyúval, lovasrohammal, gumibottal és lövedékkel támadtak az emberekre, és erőszakkal próbálták elhallgattatni mindazokat, akik nem kértek a Gyurcsány-kormányból".
    "Márpedig a magyarok többsége ma sem kér Gyurcsányból és a bábjaiból. Stop Gyurcsány! Stop Karácsony!" - zárták kommünikéjüket.