Auguszta napja van. | 2024.03.29

Demeter Zoltán: jövőre kezdődik Sajószentpétert elkerülő út megépítése

2020-11-29 18:48:00

Demeter Zoltán országgyűlési képviselő a facebook oldalán tett közzé egy rövid videót, melyben bejelentette, hogy hamarosan megépül a több évtizede várva-várt 26-os főút Sajószentpétert elkerülő szakasza.

Az elkerülőút közeli megépítésének hírét sokan örömmel fogadták, és remélik minél hamarabb használhatják.

Ami nem sikerült a szocialista országgyűlési képviselőknek, Rádóné Gyárfás Ildikónak, Faragó Péternek, Szitka Péternek, az sikerült a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjének, nevezetesen a fél évszázada ígért 26-os főút Sajószentpétert elkerülő szakaszának a megépülése. 2008-ban Szitka Péter négysávos utat ígért Ózdig, ami természetesen ugyanúgy nem épült meg, mint elődeinek az ígérgetése.

Demeter Zoltán rendkívül hatékonyan képviseli a térségét. 10 éves országgyűlési képviselői munkájának eredményeképpen, sikerült abból az irdatlan nagy elmaradásból lefaragni, amit 2010-ben "örökölt". 

Óriásit fejlődtek választókerületének települései. A térség országgyűlési képviselője ugyanúgy harcolt a baloldali Kazincbarcika, mint a jobboldali Edelény érdekeiért. Kazincbarcika az összes szocialista kormány alatt nem fejlődött annyit, mint az elmúlt 6 évben.

Minden olyan beruházásért, amely az Unió és a magyar állam támogatásával valósult meg a városban az utóbbi években, küzdött a képviselő, hogy a barcikai emberek minél jobb minőségben éljék az életüket. Így újulhatott meg számos középület, oktatási-, sportintézmény. Valósulhattak meg közösségi és kulturális rendezvények.

(Forrás: Demeter Zoltán facebook oldala.)