Gedeon napja van. | 2024.03.28

Hollik: véreskezű kommunista unokája beszélt az Országgyűlésben

2020-07-14 17:40:00

Dobrev Klára személyében "egy véreskezű kommunista belügyminiszter unokája" szólalt fel kedden az Országgyűlésben - tartalmazza a Fidesz kommunikációs igazgatójának a videó-nyilatkozata, amelyet kedden juttatott el az MTI-hez

    Hollik István arra reagált, hogy a Dobrev Klára a DK európai parlamenti képviselője felszólalt a parlament keddi rendkívüli ülésén.
     Az ellenzéki politikus a vitában jelezte, hogy a DK frakciója nem vesz részt az uniós helyreállítási csomagról szóló javaslat szavazásán.
    A kommunikációs igazgatótó úgy fogalmazott: az az ember beszélt tisztességről, aki egy olyan villából érkezett, amit 1944-ben kártérítés nélkül egy zsidó családtól koboztak el, majd a kommunisták adományozták "Gyurcsányné" családjának.
    Az az ember beszélt az uniós pénzek szakszerű felhasználásáról - folytatta - aki a Medgyessy-kormány kormánybiztosaként úgy készítette elő az EU-s programokat, hogy a pénzből több milliárd forintot kellett visszafizetni miatta. Az az ember beszélt jogállamiságról, akinek a férje, Gyurcsány Ferenc "képviselőket veretett meg rendőrökkel" - tette hozzá.
    Továbbá az az ember beszélt korrupcióról, akinek a férje kétszeresére emelte a magyar családok villamosenergia-számláit, saját gyárának viszont, a "Gyurcsány-műveknek" olcsóbban adta az áramot - mondta Hollik István.