Andrea napja van. | 2024.04.18

Varga László (MSZP) országgyűlési képviselő feleségének is jutott állás a Miskolc Baloldali Betéti Társaságban (Frissített)

2020-07-03 14:52:00

"Egy család is pontosan megtervezi a bevételeit és a kiadásait, otthon is sző mindenki terveket, kicsiket, nagyokat" - nyilatkozta júniusban Veres Pál a házisajtónak adott interjújában.

A miskolci "baloldali család" pontosan megtervezte a bevételeit, amikor tagjaival, elvtársaival elfoglalták a jól fizető állásokat az önkormányzati cégek vezető testületeiben, és a Polgármesteri Hivatalban. Velünk a város "Hurrá"Miénk a város koalíció további zsíros állások megszerzésére lázasan szövögetheti a "kicsi és nagy terveket".

Egyre több városi polgár emeli fel hangját a baloldali megszorítások, harácsolások miatt, és közösségi oldalakon teszik szóvá: "Pali miért hagyja"? Valószínűleg a bepaliozott "Palinak" ebbe nincs beleszólása, mert a főpolgármester Karácsonyhoz hasonlóan a helyi szivárványkoalíció bábja. Veres bármit mondhatna, ha azonban mondandója nem egyezik az elvtársak véleményével, figyelmen kívül hagyják.

Előző írásunkban kiszámoltuk az állás- és megbízatás halmozó baloldali önkormányzati képviselők havi juttatásait, most pedig bemutatjuk a családi szálakat. (A korábbi írás elolvasásához katt ide.)

  • Varga Andrea Klára alpolgármesternek a férje, Szabó Zoltán, a MIHŐ Kft. Felügyelő Bizottságának a tagja.
  • dr.Varga László MSZP országgyűlési képviselő felesége, Dr. Vargáné Barkóczi Boglárka, a Polgármesteri Hivatal Sajtó, Kommunikációs és Városmarketing Osztályának a vezetője.
  • Révész Péter önkormányzati képviselő nevelt lánya, a mazsorett Borbély Bianka, a Miskolci Kulturális Központ Felügyelő Bizottságának a tagja. 

Azzal lenne teljes a baloldali hatalom működésének a bemutatása, ha a város neve Miskolc Baloldali Betéti Társaságra változna, amely elnevezés teljesen leírja a mostani állapotokat.

(Fotók forrása: Velünk a Város facebook oldala, internet.)