Emma napja van. | 2024.04.19

Gyurcsány szelleme hatja át a miskolci önkormányzat kommunikációját

2020-06-10 06:48:54

A baloldal kommunikációjára egyre jobban a szemérmetlen hazudozás a jellemző. A napokban Korózs Lajos (MSZP) bukott le, egy magát mentőtisztnek kiadó nő meséjével, amiben azt állították, hogy a hazaküldött 10 beteg közül 9 meghalt. Az „igazmondás terén”, hazudtunk éjjel-nappal, reggel-este gyurcsányi útra lépett számos baloldali vezetésű önkormányzat, köztük a miskolci is.

Az elmúlt hónapok tragikus eseményei igazolják, hogy a Jobbikkal összeálló kommunisták alkotta, hurrá „Miénk a város” koalíció, élén a hülyén vigyorgó Veres Pál polgármesterrel, alkalmatlanok a vezetésre. Pár hónapos működésük leginkább a koncon marakodásról, és a harácsolásról szól. Bokros Lajos, társadalmat megnyomorító csomagjával vetekszik a miskolci városi cégeknél dolgozókat érintő embertelen megszorítások, amelyben még a fogyatékkal élő munkavállalókat sem kímélték.

Miskolc eddig felhalmozódott 10 milliárd forintnyi hiánya, a dilettáns vezetés miatt, óráról – órára növekszik. Elúszott a Diósgyőri vár tovább építésének 1,5 milliárdos forrása. Cserben hagyták a folyamatos természeti csapásoknak, elsősorban a villámárvíz veszélyének kitett bükkszentlászlói családokat. Egy korábbi írásban bemutattuk Bartha elvtárs 17-es körzetében tapasztalható hamadik világbeli állapotokat.

Már most érzékelhető a borsodi megyeszékhelyen, hogy a „Miénk a város” koalíció, élén a(z) egyre hülyébben vigyorgó polgármesterrel lezüllesztik a várost. Visszajöhetnek a 2010 előtti állapotok. A menekülő polgári lakosság helyébe új fészekrakók lephetik el a várost. Újra épülhetnek a számozott utcák alkotta nyomortelepek, beköltöztethetik a lyukóbányaiakat, és a lakótelepek unalmas utcáira visszaköltözhet az élet. 

A becsapott választók egyre jobban érzik a bajt, amit nem tompítanak azok a „szenzációs leleplezések” sem, amelyeket megirigyelne az egykori kommunista politikai rendőrség III-as és IV-es ügyosztálya.

A keddi napon kelt szárnyra egy újabb ilyen típusú lejárató hír, amely szerint, a volt jegyző facebookos hirdetését egy miskolci cég fizette. Az elvtársak egyre nagyobb orbitális hazugságokkal próbálják alkalmatlanságukat leplezni, ugyanis a közösségi médiában, csak szigorú azonosítás után lehetett politikai hirdetéseket megjelentetni. A megjelenő hirdetésen olvasható a finanszírozó neve is. Ha Alakszai Zoltán facebookos hirdetését önkormányzati cég fizette volna, akkor az elvtársak acsarkodásától zengett volna Miskolc.

Izgalommal vegyes türelmetlenséggel várjuk azt a pillanatot, amikor Bartha György elvtárs szépen vasalt, egy kicsit bő, a kádári korszak elvtársi divatját idéző, műanyag "szövetű" csíkos öltönyében, Miskolc fölött egy léggömbben lebegve leplezi le Alakszai Zoltán 2090-ben esedékes űrturista utazását Elon Musk űrhajóján, melynek 3 milliárdos részvételi díját a miskolci önkormányzati cégek valamelyike állta. Az olyan "apró" földi dolgokról, mint 150 fogyatékkal élő dolgozó megnyomorításáról, a tömeges kirúgásokról, 1000 ember bércsökkentéséről már nem is érdemes beszélni.

(Címlapfotó: a miskolci nagy leleplező, Bartha György, a fotó forrása miskolc.hu)