Gedeon napja van. | 2024.03.28

Négy drogdílert fogtak el a rendőrök

2020-06-01 09:30:00

Összehangolt akcióban fogtak el a rendőrök négy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható férfit Budapesten, Miskolcon és több vidéki városban a múlt héten; egyiküknél éppen "kokainpartit" tartottak - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a police.hu oldalon hétfőn.

    Azt írták: a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda miskolci osztálya, a Terrorelhárítási Központ és a Bükk Közterületi Támogató Alosztály munkatársai egy időben, több helyszínen csaptak le a dílerekre múlt csütörtökön.
    A 32 éves mezőcsáti V. Lajost, és két társát, az egyaránt miskolci 29 éves M. Attilát és a 32 éves K. Lászlót Miskolcon fogták el. Tőlük több mint 1300 gramm amfetamint, több mint 1100 gramm marihuánát, valamint közel 200 darab extasy tablettát foglaltak le a rendőrök.
    A 42 éves jászberényi M. Tamást budapesti tartózkodási helyén fogták el, ahol az akció idején a férfi és ismerősei éppen "kokainpartit" tartottak, és még az elfogás előtti másodpercekben is kábítószert fogyasztottak. Hozzátették: lakásban talált kokaint és marihuánát lefoglalták a rendőrök.
    A kutatások során 15 millió forint készpénzt, közel 1400 eurót, illetve a kábítószer-kereskedelemhez szükséges eszközöket, mérlegeket, és több ezer nejlontasakot is lefoglaltak a rendőrök.
    A rendőrség közölte: a bíróság vasárnap elrendelte a négy férfi letartóztatását.