Andrea napja van. | 2024.04.18

Fidesz-KDNP: csődközeli helyzetbe kerülhet Miskolc

2020-05-27 15:45:00

A városvezetés járványkezelését is kifogásolva Miskolc csődközeli helyzetéről beszélt a borsodi megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón szerdán a közgyűlési Fidesz- és KDNP-frakció szóvivője.

    Csődközeli helyzetbe kerülhet Miskolc, a Fidesz-KDNP városi frakciója hetekkel ezelőtt figyelmeztette Veres Pál (Függetlenek SZIVE-MSZP-Momentum-Párbeszéd-Jobbik-LMP-DK-Mindenki Magyarországa-Velünk a Város) polgármestert és "a város vezetésére alkalmatlan csapatát", hogy ha így megy tovább, akkor Miskolc nem kerülheti el a csődöt - mondta Hollósy András.
    A kormánypárti politikus úgy fogalmazott: "felháborító az a sajátságos válságkezelési modell, amit a miskolci városvezetés a járvány idején folytatott és folytat most is".
    Hozzátette: nem elég, hogy "a zsúfolt és rosszul szervezett tömegközlekedés" helyzetét a mai napig nem tudták megoldani, már Miskolc több pontján nincs pénz a szemét elszállítására.
    Kijelentette: a város vezetése "elkótyavetyélte" a diósgyőri vár felújítására szánt másfél milliárd forintot, és alig 7 hónap alatt 7 milliárd forint hiány keletkezett.
    A csőd a város kapui előtt van - hangoztatta Hollósy András.

 



Képújság
Sajómente Média Alapítvány